Is een medisch onderzoek verplicht? Is dit gratis? Wanneer moet ik naar het medisch onderzoek? Wat gebeurt er tijdens een medisch onderzoek? Wat is een beperkt en een uitgebreid onderzoek? Wat gebeurt er met de resultaten van het onderzoek? Wie is op de hoogte van wat ik heb gezegd? Wat als ik ziek ben? Moet er een vragenlijst worden ingevuld? Moet ik mijn kleren uitdoen tijdens het medisch onderzoek? Hoe lang duurt het medisch onderzoek? Mag ik iets vragen aan de arts? Krijg ik een inenting tijdens het medisch onderzoek? Mag mijn eigen arts een inenting geven? Enkel voor meisjes: het HPV- vaccin Waarvoor kan ik bij het CLB terecht? Kan ik alleen naar het CLB? Bestaat er van mij een dossier? Gegevens wijzigen Wat gebeurt er met mijn dossier? Wat gebeurt er als ik van school verander? Kies ik mijn eigen CLB? Kan ik los van de school bij jullie terecht? Wat gebeurt er als ik een vraag heb gesteld aan het CLB? Hoe kan ik een vraag stellen aan het CLB? Hoe vlug kan het CLB op mijn vraag ingaan? Kan ik begeleiding door het CLB weigeren? Zelf beslissen vanaf 12 jaar? Wat doet het CLB bij spijbelen? Wat na het secundair? Wie werkt er in een CLB? Werken in VCLB- Tielt